Fish’n chips, musikaler & pints i underbara London!

London är som de flesta vet en världsmetropol, 14 miljoner människor om man räknar in förorterna gör London till en av de största städerna i världen. En fotbollsresa till London är mer än bara en fotbollsresa här finns Shopping, musikaler, mat från all världens hörn, men också mycket historia och kultur. I den här staden händer det alltid något extra som en stor filmpremiär med röda mattan utrullad eller en konsert med en världsartist.

Biljetter till Arsenal

Självklart bör man uppleva fotbollsmatch i premier league på plats i London. Vi är Officiell biljettagent till Arsenal FC som är svenskarnas favoritlag nummer 1!

Vilken match vill du se i London?

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
14 AugArsenal - Liverpool3-4
10 SepArsenal - Southampton2-1
24 SepArsenal - Chelsea3-0
28 SepArsenal - Basel (CL)2-0
15 OktArsenal - Swansea3-2
19 OktArsenal - Ludogorets (CL)6-0
22 OktArsenal - Middlesbrough0-0
25 OktArsenal - Reading FC (Ligacupen)2-0
6 NovArsenal - Tottenham1-1
23 NovArsenal - PSG (CL)2-2
27 NovArsenal - Bournemouth3-1
30 NovArsenal - Southampton (Ligacupen)0-2
10 DecArsenal - Stoke City3-1
26 DecArsenal - WBAfr 1 995 krfr 2 995 krfr 3 995 kr
1 JanArsenal - Crystal Palacefr 2 495 krfr 4 485 krfr 5 980 kr
22 JanArsenal - Burnleyfr 1 995 krfr 3 485 krfr 4 480 kr
31 JanArsenal - Watfordfr 1 495 krfr 2 495 krfr 3 395 kr
11 FebArsenal - Hullfr 1 895 krfr 2 880 krfr 3 795 kr
11 marsArsenal - Lincoln (FA-cup)fr 1 280 krfr 2 580 krRing
7 MarsArsenal - Bayern München (CL)fr 2 395 krfr 2 845 kr*fr 3 880 kr*
2 AprArsenal - Manchester Cityfr 4 985 krfr 5 985 krfr 6 980 kr
5 AprArsenal - West Hamfr 895 krfr 2 295 krfr 2 880 kr
26 AprArsenal - Leicesterfr 995 krfr 1 785 kr*Ring
7 MajArsenal - Manchester UnitedRingRingRing
16 MajArsenal - Sunderlandfr 995 krfr 1 995 krfr 2 995 kr
21 MajArsenal - Evertonfr 2 895 krfr 3 895 krfr 4 895 kr

* Endast 1 natt

Vill du ha mer information om våra resor till London?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Våra hotell i London

Samtliga hotell är besökta och godkända av oss!

Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala London. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Oxford Street. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher samt fotbollsbiljetterna hem till er med rekommenderat brev, allt för att göra er resa så smidig som möjligt.

Frukost ingår alltid när du reser med oss.

I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch.

Något som ni inte får missa när ni är på er fotbollsresa i London är ett besök på en riktig Brittisk pub. Vi har våra egna favoriter som vi gärna delar med oss av. Är ni ett större sällskap så hjälper vi gärna till med att boka bord åt er.

Hur tar jag mig till hotellet?

Alla våra hotell ligger centralt i London. Det finns två flygplatser som ni kan landa på, den allra vanligaste är Heathrow som ligger nära London centrum den andra är Gatwick flygplats som ligger ca 5 mil söder om London. Från Heathrow tar ni antingen taxi som tar ungefär 20-30 minuter beroende på trafiken och kostar cirka 40 pund enkel resa. Taxiterminalen går inte att missa då den ligger precis utanför terminalerna där taxi bilar väntar på kö. Det går även lätt att ta sig in till centrala London med buss och tåg. En sådan resa kostar ca 20 pund per person och innebär en tur och retur resa med tåget Heathrow Express som tar er in till centrala London på 15 minuter. Alla våra hotell ligger med bra anslutning till tunnelbanenätet och innan er fotbollsresa skickas hotell vouchern och matchbiljetterna och tillsammans med dessa så kommer en beskrivning på hur ni tar er lättast till ert hotell.

Några av våra hotell i London

St. Gilles London
Holiday Inn London
Central Park London
Hilton London Euston

Emirates Stadium

Arsenals nya arena, Emirates Stadium, ligger endast 500 meter från gamla legendariska Highbury. 2004 togs första spadtaget för nya, hypermoderna, Emirates Stadium eller Ashburton Grove som den var tänkt att heta. Kapaciteten planerades till dyga 60.000 sittplatser! Namnet Emirates Stadium antogs efter att ett gigantiskt sponsoravtal ingåtts med flygbolaget Emirates. Emirates Stadium kostade 4,8 miljarder kronor att bygga, och invigningsmatchen skedde 21 juni 2006. Matchen spelades som en hyllning till Arsenal-legendaren Dennis Bergkamp.

Bildern kommer från www.arsenal.com

Måsten i London!

Camden Town

Camden-town

Ligger i norra London längs tunnelbanelinjen Northern Line, hoppa av vid hållplats Camden Town. Ett otroligt inspirerande område. Allt är så estetiskt och färgglatt och shoppingen består av en härlig blandning med allt från skinnbrallor till små söta blommiga 60-talsklänningar. Precis där man kommer upp från tunnelbanan finns Camden Market där man kan fynda mestadels kläder och smycken, och längs gatan med alla de färgglada husen finns superbra musikbutiker och en hel del schyssta fik/pubar med uteserveringar. Brukar dock vara väldigt mycket folk på helgerna så försök ta det här en vardag om det är möjligt.

Oxford Street

Oxford-street

Den perfekta shoppinggatan om man har lite ont om tid. Mellan tre tunnebanehållplatser finns i stort sätt alla de stora och riktigt bra butikskedjorna. Uppe vid Oxford Cirkus finns Europas största Top Shop och Londons absolut bästa River Island-butik.

Omöjligt att komma därifrån utan en shoppingkasse. Ett tips är att promenera neråt mot Bond Street och Marble Arch. Här finns allt och det bästa av allt – de flesta butiker stänger inte förrän 21.

London Eye

London-eye

London Eye är ett pariserhjul i södra London som restes för att fira tusenårsskiftet (1999-2000). Det ligger på Themsens södra sida, vid ett område som heter Southbank, som bjuder på en rad härliga uteserveringar och även med gångavstånd till The Globe Theater, där man kan se Shakespeares pjäser komma till liv.

Covent Garden

Covent-garden

Det här stället är riktigt mysigt. Själva kärnan är marknaden som befinner sig innanför väggarna av byggnaden ni ser här över. En mix av små stånd med smycken och turistprylar i gångarna och småbutiker i valven. Finns även en hel del mysiga fik i närheten med stora uteserveringar om man bara vill sitta och spana på allt folk.

Utanför marknaden står det mänskliga statyer och du kan köpa glass i vartenda gathörn. På motsatt sida av marknaden finns även Londons bästa Urban Outfitters och en stor och riktigt bra Adidas Store. Covent Garden ligger ungefär där Oxford Street tar slut österut, nära Leicester Square.

Ta del av Londons musikalscen

London-musikal

Ta vara på chansen att vara i en stad med ett fantastiskt utbud på musikaler och teater. Mamma Mia, Les Miserables, Cats, Hair och Billy Elliot är bara ett par musikaler som alla finns i Londons Theatre District, i centrala London, nära Oxford Street.  Vi hjälper er gärna med att boka biljetter.

Dela detta med dina vänner