Berlin

Tyskland

Tyskland: Berlin

 

”Jag är en Berliner” Så sa den amerikanska presidenten John F Kennedy  i ett känslomässigt tal i Berlin 1963 och så kommer ni förmodligen också att säga efter att ni varit på träningsläger i Berlin.

Vi är stolta att som första reseföretag i Norden kunna erbjuda Berlin som träningslägersdestination i fotboll, vilken fantastisk anläggningen ni kommer till.

Vi har inlett ett exklusivt samarbete med idrottshotellet Hotel Kolumbus i centrala Berlin som har stor vana av fotbollsgrupper. Ni bor mycket fräscht och ni njuter av den speciellt anpassade idrottsmaten som serveras som buffé. På hotellet finns också fina konferensutrymmen och för er som kommer med buss erbjuds gratis bussparkering utanför hotellet.

Ni tar er enkelt in till Berlins populära sevärdheter som Brandenburger Tor, Alexander Platz, Unter den Linden, delar av muren och Checkpoint Charlie mm.

Bara 2 km från Hotel Kolumbus tränar ni på berömda Sportforum, som har tre konstgräsplaner och två naturgräsplaner. Sportforum är även hemmaplan för 8 tyska olympier, bland andra nyblivna världsmästaren och regerande olympiska mästaren i diskus Robert ”Hulken” Harting. Sportforum är en imponerande anläggning, här finner ni förutom fotbollsplaner och friidrottstadion även hyper modern simhall, beachvolleybollhall, inomhushallar, ishallar och mycket mer.

Ett träningsläger i Berlin blir inte bara en fin förberedelse inför den nya säsongen utan också ett kulturellt äventyr i en av Europas mest populära städer. Passa också på att se Hertha Berlin i Bundesliga på Olympiastadion. Som officiell agent för Hertha Berlin så hjälper vi er självklart med biljetter.

Vår mening:

Som träningslägerdestination är Berlin nytt, det är spännande och det är exklusivt. Här får ni ypperliga sportsliga förutsättningar samtidigt som ni har chansen att uppleva en helt fantastisk stad med stort utbud av nöjesliv och kultur.

 

 

 

  • Invånare: 4,3 miljoner
  • Avstånd gräs- och konstgräsplan: ca: 2 km
  • Inkvartering: dubbelrum med dusch och toalett, alternativt 4-6 bäddsrum med dusch och toalett
  • Avstånd: Från Rostock 23 mil, från Puttgarden 40 mil